SWATT = techniekers met hart en ziel

Bekijk onze vacatures

SWATT zoekt jou !

Versterk als medewerker of ondernemer het SWATT team en reken op

- een plek binnen ons team van toekomstgerichte SWATTers
- open communicatie, ondersteuning en teamspirit
- een bedrijfscultuur gebaseerd op samenwerking, waardering en toewijding

Word jij onze nieuwe SWATTer?

Sterk team

Het SWATT team bestaat uit professionals met diverse expertises. Kom bij ons werken en ervaar een omgeving waarin je met trots je talenten kan laten zien.

Bedrijfswagen

Elke technieker toert met een SWATT bestelwagen met tankkaart en carwashbeurten.

SWATT werkkledij

Krijg een outfit voor elk seizoen. Van T-shirts, truien, broeken, werkschoenen tot een dikke winterjas. En niet te vergeten je pbm's om veilig te werken.

3 teambuildings per jaar

Bij ons draait het niet alleen om werk. We halen 3 keer per jaar verrukkelijke hapjes en verfrissende drankjes boven om successen te vieren en het teamgevoel te versterken.

Vacatures

?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

Ons DNA

Goesting & Fun

Iedere dag streven we er naar om de zaken positief aan te pakken. We kennen geen problemen, enkel uitdagingen en houden van het motto "work hard, play hard". Het SWATT team straalt goesting uit en is bereid om samen met jou bruggen te bouwen. We hebben liefde en passie voor onze job en voor onze mensen. Daarnaast mag het plezant zijn. Lachen is nu éénmaal gezond.

Onze belofte aan jou!

Bij SWATT heerst een eerlijke cultuur waarin we onze beloftes nakomen en stipt betalen aan onze SWATT techniekers en onderaannemers. Bij ons kun je rekenen op goede afspraken en tijdige betalingen!

Oprechte waardering

Bij SWATT tonen we waardering voor onze collega's door het hele jaar door attent te zijn. We verrassen jullie met geschenken tijdens speciale gelegenheden zoals Pasen, Sinterklaas, Nieuwjaar en jubilea. We waarderen ons SWATT team en willen jullie inzet belonen!

De SWATT missie: Onze klanten ontzorgen met onze ervaren technici voor hun projecten, deadlines of personeelstekorten door het leveren van vakmanschap, professionaliteit en een uitstekende service door ons SWATT Technical Support Team.

  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto

SWATT in cijfers

Opgericht in 2019
Aantal Swatter's 30
Divisies Industrie en solar
Klanten Opdrachten binnen- en buitenland
Nood aan? Jou!

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van Jobtoolz, ons online sollicitatieplatform, uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken.

Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.

Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of GDPR”).

Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?